Vsi naši izdelki so rabljeni, vendar s 14 dnevno garancijo zadovoljstva. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča postopek brezplačne zamenjave oziroma vračila izdelka.

Če z  izdelkom niste 100% zadovoljni, bomo izdelek nemudoma zamenjali ali vam vrnili kupnino. Za to imate čas 14 dni od dneva nakupa. Brez dodatnih vprašanj.

Postopek je zelo preprost. Izdelek kupljen v naši spletni trgovini lahko zamenjate v roku 14 dni od nakupa. Izdelek, ki ga imate doma, zapakirajte in zaščitite. Dostavite nam ga v embalaži v kateri ste znesek prejeli  nazaj na naš naslov skupaj z obrazcem za vračilo izdelka. Paketu priložite fotokopijo računa in izpolnjen obrazec za vračilo izdelka. Če na računu ni zapisanih vaših podatkov, nam priložite še obrazec s svojimi podatki in dopišite, kateri je drugi izdelek, ki ga želite ali v primeru, da ste se odločili za vračilo kupnine nam posredujte vaš TRR.

Izdelek, ki ga vračate, mora biti v enakem stanju, kot takrat, ko ste izdelek kupili v naši spletni trgovini. Izdelek mora biti zapakiran v enako embalažo in z vsemi priloženimi dodatki, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe.

Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.